Tineri cercetaţi pentru tâlhărie după ce au furat telefonul unui prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor, Cristian R. (20 ani), şi Vlad B. (17 ani) ambii din Vaslui, au plănuit să fure de la un prieten comun un telefon mobil perfoarmant, pentru a avea bani de păcănele. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au efectuat cercetări faţă de B. Vlad, de 17 ani şi R. Cristian, de 20 ani, domiciliaţi în municipiul Vaslui care sunt principalii suspecţi de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în luna decembrie 2011 asupra lui T. Adrian, de 23 ani, din aceeaşi localitate.
„În fapt, Cristian R. a observat la AdrianT., cu care era prieten, un telefon mobil mai performant şi a hotărât împreună cu Vlad B. să-i sustragă acel aparat. În seara de 29.12.2011, Cristian R. a stabilit o întâlnire cu Adrian T. într-un parc de pe raza municipiului Vaslui. După puţin timp, cei doi s-au despărţit, Adrian T. plecând spre domiciliu. În acest moment, Cristian R.l-a apelat telefonic pe AdrianT. şi în timp ce aceştia vorbeau la telefon, Vlad B. a venit în fugă şi i-a smuls aparatul din mână", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Ea a adăugat că că telefonul mobil a fost vândut ulterior de cei doi tineri pe raza municipiului Iaşi, iar banii i-au cheltuit la jocuri de noroc.
Cei doi au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Faţă de Vlad B. a fost dispusă măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea, iar faţă de Cristian R. a fost dispusă măsura preventivă de obligare de a nu părăsi ţara.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite