Tineri arestaţi după ce au jefuit doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri în vârstă de 20, respectiv 25 ani, din localitatea vasluiană Dumeşti, vor petrece sărbătorile în arestul Poliţiei după ce au tâlhărit o fetiţă în vârstă de 15 ani şi pe fratele acesteia, în vârstă de 11 ani.

Potrivit ancehtatorilor, fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de 1 noiembrie, când cei doi copii se întorceau de la o rudă. Aflaţi pe un drum lăturalnic, copii s-a întâlnit la un moment dat cu Marin P (20 ani) şi Costel F. (25 ani). „Aceştia au mers la cei doi copii pe care i-au întrebat dacă au bani asupra lor.  Marian P. a observat faptul că fetiţa are în mână un telefon mobil pe care i l-a luat, iar în timp ce Costel F. a imobilizat-o,  Marian i-a desfăcut şi cerceii de la ureche, luându-i doar unul întrucât celălalt a căzut. Ulterior, Marian l-a căutat în buzunare şi pe fratele fetei şi i-a luat şi acestuia telefonul mobil", a spus Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cei doi au fost identificaţi la mijlocul acestei săptămâni, iar vineri instanţa de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite