Timişorenii îi laudă pe galben-verzi/ Alexa: "Vasluiul are fotbalişti, nu jucători de fotbal! "

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa a lăudat lotul formaţiei FC Vaslui înaintea întâlnirii, de sâmbătă, din cadrul celei de-a XIV-a etape a Ligii I.

"Este un meci important, în care întâlnim un adversar în revenire de formă, care a câştigat ultimele trei meciuri, o echipă formată din fotbalişti, nu din jucători de fotbal, fotbalişti care fac diferenţa şi care au confirmat la nivelul Ligii I. Acolo au fost alt gen de probleme, altfel ar fi fost mai sus. Eu cred că va fi un meci interesant, la care sper să vină foarte multă lume, pentru că avem nevoie de sprijinul suporterilor, iar o victorie împotriva Vasluiului ne-ar asigura într-o mare măsură o iarnă liniştită", a spus Alexa.

Şi fundaşul Laszlo Sepsi crede că FC Vaslui a depăşit momentele dificile de la începutul campionatului, dar este convins că echipa sa poate obţine victoria în meciul de pe Stadionul Dan Păltinişanu. "Venim după două meciuri în care am făcut doar egal şi întâlnim o echipă foarte bună. Vasluiul este o formaţie puternică şi a trecut peste momentele foarte grele pe care le-a avut la începutul campionatului. Şi anul trecut ne-a pus probleme, au câştigat la Timişoara şi acesta este încă un motiv ca să facem un meci bun sâmbătă. Au câţiva jucători care pot face diferenţa, dar nu ne temem de cineva anume", a spus Sepsi.

Partida FC Timişoara - FC Vaslui este programată, sâmbătă, de la ora 20.30.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite