Iubitoare de animale din Negreşti a încercat să-şi ia viaţa pe holurile Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii vasluieni au fost solicitaţi marţi după-amiază, după ce reprezentanta unei asociaţii de protecţie a animalelor a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Ecaterina Arsene a ajuns la spital în stare gravă, după ce a băut insecticid. Ea ar fi recurs la acest gest deoarece mai multe animale din Vaslui au fost otrăvite.

"Femeia a fost stabilizată şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au ridicat din holul primăriei o cutie din care victima a înghiţit o substanţă de culoare albă, fiind vorba de un insecticid pentru combaterea paraziţilor. Din spusele martorilor, femeia se afla acolo pentru a solicita construirea unui adăpost pentru câinii comunitari", a declarat pentru Mediafax Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Primarul oraşului Negreşti, Vasile Voicu, care nu era prezent în sediul instituţiei, susţine că a aflat despre incident şi că va face o anchetă pentru a vedea cum a murit acel câine comunitar.

"Cadavrul câinelui comunitar a fost găsit de către cei care mătură străzile din Negreşti pe timpul nopţii. Femeia reclamă că maidanezul ar fi fost omorât. Eu am să fac o investigaţie să văd cum s-a întâmplat. Dar, până la urmă, mai mor şi câinii, la fel cum mor şi oamenii", a spus primarul Vasile Voicu, citat de Mediafax.

Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul din Primăria Negreşti.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite