Târg auto şi societate nouă de termoficare la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În scurt timp, vasluienii care vor dori să-şi achiziţioneze un autoturism nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la Bacău sau Iaşi.

Aleşii locali decid astăzi dacă aprobă proiectul de hotărâre privind obiectivul de investiţii „Amenajare platformă Bazar şi Târg Auto“. „Principalul avantaj  îl reprezintă neimplicarea niciunui leu de la bugetul local“, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. Un alt punct pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local se referă la înfiinţarea unei noi societăţi de termoficare.

„Ţinând cont de situaţia economică, financiară şi tehnică în care se află Termica, societate la care Consiliul Local este unic acţionar, cauzată de scăderea numărului de abonaţi, infrastructura uzată moral şi tehnic, echipamente care nu se mai folosesc în fluxul de producţie, există riscul ca Vasluiul să nu mai aibă asigurate serviciile de producţie, distribuţie şi furnizare a energiei termice şi a apei calde. În această situaţie, se impune înfiinţarea unei noi societăţi comerciale pe acţiuni care să fie autorizată în principal pentru asigurarea serviciilor menţionate, cu acţionar unic CL Vaslui“, a mai spus Pavăl.

Noua societate se va numi TermProd SA Vaslui, iar obiectivul său va fi producerea, furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite