TRAGEDIE: Un tânăr a murit şi alţi trei au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier foarte grav a avut loc azi-noapte, pe raza comunei Laza, judeţul Vaslui. În urma impactului, un tânăr de 21 de ani a murit şi altul se află în comă.

Iaşi: Şoferul vasluian care şi-a ucis un prieten conducând fără permis este în stare gravă

Tinerii se întorceau azi noapte, în jurul orei 2:30, de la o discotecă din muncipiul Vaslui şi se îndreptau către comuna Laza. La o curbă la dreapta şoferul autoturismului, Florin Carp (23 de ani), a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive şi maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, Narcis Ailoaie a murit pe loc, iar alţi trei tineri au ajuns la spital în stare gravă. Şoferul se află în prezent în comă de gradul IV. Ceilalţi doi tineri care au ajuns la spital se numesc Bianca Spânu (20 de ani) şi Radu Brânză (17 ani).

Împreună cu cei patru, în maşină se mai aflau alţi trei tineri, care însă nu s-au ales decât cu răni uşoare în urma accidentului.

Din cercetările efectuate de poliţişti, şoferul maşinii avea suspendat permisul de conducere din luna septembrie a anului trecut. Mai mult, niciunul dintre pasageri nu purta centură de siguranţă

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite