TERIBILISM: Un tânăr fără permis a luat maşina colegului de cameră şi a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de tânăr s-a răsturnat
Maşina condusă de tânăr s-a răsturnat

Cristian Manole, de 19 ani, s-a răsturnat cu maşina, azi-noapte, la intrarea în municipiul Bârlad. El mai era cu un tânăr în maşină, care a ajuns cu capul spart la spital.

Tânărul este originar din comuna Fruntişeni, dar locuieşte cu chirie în Bârlad. Azi-noapte, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a gândit să-i ia maşina colegului de cameră şi să pornească la o plimbare prin oraş. A pierdut controlul volanului, iar maşina în care se afla s-a răsturnat. Mai mult, Manole nici măcar nu are permis de conducere.

"Acesta a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, iar poliţiştii l-au depistat pe tânăr la domiciliu şi l-au condus la Spitalul municipal Bârlad, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", ne-a spus Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În momentul producerii accidentului, Cristian Manole se mai afla în maşină cu un tânăr de 19 ani din comuna Berezeni. Acesta din urmă a ajuns la spital fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite