Sute de familii sărace din Vaslui cer Primăriei locuinţe sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de familii din municipiul reşedinţă de judeţ așteaptă de ani buni să primească o locuință de la primărie, însă municipalitatea nu poate rezolva problema din cauza lipsei banilor.

În acest moment, se poate spune că Primăria Vaslui a intrat într-o situaţie de criză, ţinând cont că are la dispoziţie doar 6 locuinţe sociale, iar numărul cererilor este de ordinul sutelor.

Numai în acest an, s-au adunat peste 300 de solicitări de locuințe sociale din partea vasluienilor care nu au nici o șansă să-și cumpere casă.

„Cele mai multe solicitări vin de la familii fără venituri și cu mulți copii. Din păcate, numărul celor care au avut șanse să se mute în case noi este foarte mic, la fel cum sunt și fondurile pe care le avem la dispoziție pentru acest capitol. Dacă s-ar face o revizuire a solicitărilor primite, se va constata că o parte dintre cei care au cerut locuințe au găsit o soluție", a mai declarat viceprimarul.

La finalul anului trecut PDL a respins  amendamentele depuse de parlamentarii opoziției din Vaslui la întocmirea bugetului pentru 2012, amendamente prin care se solicitau bani pentru sănătate sau pentru locuințe.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite