Suprizele lui Porumboiu pentru Viorel Hizo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu, finanţatorul Vasluiului, a explicat situaţia jucătorilor transferaţi, dar a anunţat şi motivul pentru care Pavlovici a fost cedat la Rapid.

„Straton a fost cedat definitiv la Vaslui, a semnat un contract pe cinci ani. L-am primit cu încredere la echipă, îmi place tare mult de el şi mă bucur că a venit la noi. Este de aceeaşi vârstă cu Cerniauskas. Care va fi mai bun va apăra.

Lui Pavlovici îi era greu să se mai înţeleagă cu Hizo după incidentele care s-au petrecut la echipă, în turul campionatului. Nici un jucător nu este indispensabil, iar dacă nu pleca la Rapid se ducea la altă echipă. Oricum intrase în ultimele şase luni de contract şi nu se mai putea conta pe el.

Cine vine? O să îl vedeţi pe Braganca, are profil ofensiv. E fotbalist! N'Doye se pregăteşte la Poiana Braşov, trebuie să ne înţelegem cu el. Aseară a sosit la echipă,dar nu a semnat nimic cu noi, să vedem dacă ne vom înţelege cu el. Astăzi va veni şi Issa Ba, de la Târgu Mureş. Pe Savio, o spunem deschis, orice club l-ar fi luat, dar l-am luat noi. A semnat pe patru ani", a spus Adrian Porumboiu la Dolce Sport.

Mai sunt aşteptaţi să se alăture lotului lui Viorel Hizo, Stojan Vranjes de la Pandurii Târgu-Jiu şi Jaime Braganca, venit tocmai din Indonezia, de la Persija Jakarta.

Patronul Vasluiului a continuat pledoaria pro-N'Doye şi spune că în cantonamentul echipei de la Poiana Braşov a fost delir în momentul în care şi-a făcut apariţia senegalezul.

„E o mare figură N'Doye, n-ai ce să zici. Toţi jucătorii au explodat când l-am adus în cantonament. Era o bucurie generală, ca atunci când s‑au întors acasă ziariştii ţinuţi ostatici în Irak. I-am zis însă să se cuminţească şi să lase caterinca. Oricum, o lasă el mai moale forţat, pentru că la Vaslui se dă stingerea repede. Nu mai are tentaţii", a afirmat amuzat Porumboiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite