Supărat, Porumboiu ridiculizează celelalte echipe româneşti care joacă în cupele europene: „Nu toţi avem noroc să picăm cu metale şi ecrane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui are parte numai de ghinioane în cupele europene din acest an. Deşi tebuia să pice la tragerea la sorţi pentru play-of-ul Ligii Europa din postura de cap de serie, UEFA a decis ca Anorthosis să fie considerată cap de serie, în urma unui scandal izbucnit din cauza fanilor ciprioţi.

Mai mult, în urma tragerii la soţi, FC Vaslui va juca în această fază a competiţiei cu Inter Milano, poate cel mai puternic adversar posibil, motiv pentru care principalul finanţator al galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a făcut haz de necaz.

„Nu toţi avem norocul să picăm cu metale şi ecrane. "M-am culcat cap de serie şi m-am trezit cu Inter pe cap. Le-am spus tuturor că vom pica cu Inter. Nu trebuie să ne căutam adversarii ca să-i putem bate. În urmă cu 10 ani, Vaslui nu era pe harta fotbalului nici măcar în România, acum jucăm cu Inter. Dacă dăm o lovitură şi scoatem Inter? Dacă ne pregătim bine, nu trebuie să plângem, să ne tremure picioarele. Eu sunt optimist. În viaţă trebuie să şi încerci. Cristi Chivu a nimerit cel mai bine, se duce şi la socri. Cred într-o minune. Nimic nu e imposibil la fotbal. Motivaţia jucătorilor va fi extremă. Joci cu Inter... Papp şi Farkaş s-au transferat în Italia, după ce au jucat bine cu Lazio. E o vizibilitate maximă", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite