Şumudică: „Trebuia să câştigăm cu Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

La finalul partidei dintre Rapid şi FC Vaslui, încheiate cu scorul de 2-2, tehnicianul galben-verzilor s-a arătat dezamăgit de scor.

Şumudică consideră că elevii săi meritau victoria după aspectul jocului, însă greşelile din apărare au adus un punct pentru giuleşteni.

„Trebuia să câştigăm acest joc. Al doilea gol pe care l-am luat a fost deranjant. La 2-1 trebua să închidem jocul, am avut ocazii clare. Nu ştiu dacă vom mai prinde Rapidul aşa, sunt deranjat că am fost egalaţi de două ori, dar nu multe echipe o să ia un punct de pe Giuleşti. Le mulţumesc suporterilor rapidişti că nu m-au huiduit, chiar dacă nici nu m-au aplaudat", a declarat Şumudică.

De cealaltă parte, Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat jucătorii pentru acest punct şi crede că echipa sa are putere de a se luptala titlu în acest an.

„Adversarul ne-a surprins, dar în astfel de momente se văd adevăratele caractere. Îmi felicit jucătorii, am întâlnit un adversar puternic şi ne-am luptat de la egal la egal cu el. Avem probleme pe fază defensivă, suntem pe undeva la 60-70 la sută în momentul de faţă. Sunt jucători care nu sunt pregătiţi, acum ne bazăm pe valoarea fotbaliştilor. Sper ca după 3-4 jocuri oficiale să organizăm echipa şi să ne batem la titlu. Vom creşte de la meci la meci", a spus Sabău.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite