Vasluiancă arestată pentru că a înşelat prin telefon o bătrână din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela T., de 22 ani, i-a cauzat un prejudiciu de 2.800 de lei Elenei M., de 74 de ani, din comuna Boroaia.

În data de 29 ianuarie, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de Elena M., de 74 de ani, din comuna Boroaia, despre faptul că a fost înşelată prin telefon, prejudiciul fiind de 2.800 de lei. Bătrâna a povestit poliţiştilor că în zilele de 28 şi 29 ianuarie a fost apelată pe telefonul fix de o femeie, care s-a prezentat ca fiind nora sa. Aceasta i-a solicitat bătrânei să-i cumpere mai multe cartele de reîncărcare şi apoi să-i transmită codurile.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști a fost identificată suspecta de comiterea faptei ca fiind Mihaela T., de 22 ani, din comuna Vultureşti, judeţul Vaslui, iar în baza probelor administrate s-a solicitat şi obţinut efectuarea unei percheziţii la domiciliul acesteia”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri a fost efectuată o percheziţie la domiciliul vasluiencei, fiind identificate opt telefoane mobile şi înscrisuri, drept mijloace de probă, astfel încât s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Mihaela T.

Totodată, s-a emis ordonanţă de reţinere, după care, în baza probatoriului administrat, a fost prezentată la Judecătoria Fălticeni, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile a acesteia sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava”, a conchis Gabriel Panţiru.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite