Subprefecții Vasluiului, abonați la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șefii Prefecturii Vaslui sunt acuzați de falsuri și abuz în serviciu după ce au semnat diverse acte prin care împroprietăreau ilegal persoane cu zeci de hectare de pământ.

Toți subprefecții Vasluiului din ultimii șapte ani dau cu subsemnatul în fața procurorilor anticorupție sau încearcă să își dovedească nevinovăția în instanță după ce au semnat diverse hotărâri prin care mai multe persoane au fost împroprietărite cu zeci de hecatre de teren. Fie că este vorba de actualul subprefect, Ciprina Iftimoaei, foștii subprefecți Sergiu Marian, Vasile Cătălin Cupșan, Eugen Neacșu sau fostul prefect Ioan Țibulcă, toți au ajuns în atenția Direcției Naționale de Anticorupție fiind cercetați penal pentru infracțiuni ca fals material, uz de fals, abuz în serviciu etc.

Cumpără săptămânalul „ADS Vaslui" pentru a afla ce ilegalități au comis funcționarii Prefecturii Vaslui. Săptămânalul „ADS" poate fi cumpărat, începând de joi,  de la toate chioşcurile de ziare din Vaslui, Bârlad şi Huşi, la doar 0,9 lei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite