Striptease masculin în cluburile vasluiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantele sexului frumos vor fi răsfăţate în acest sfârşit de săptămână de către administratorii localurilor din judeţ.

Cluburile vasluiene vor sărbători Ziua Femeii în avans. Majoritatea localurilor vor avea în weekend program special pentru această sărbătoare, iar femeile vor fi răsfăţate cu shot-uri gratis sau spectacole inedite de striptease.

Bărbaţii îşi aruncă hainele de pe ei

Trupa de striptease Mystery Boys promite să ofere mâine într-un club din oraş un show de zile mari dedicat exclusiv reprezentantelor sexului frumos. Mai mult,  doamnele şi domnişoarele vor beneficia de intrare gratuită, iar accesul bărbaţilor va fi permis doar după miezul nopţii. Trupa Mystery Boys, înfiinţată în 2005, la iniţiativa Danielei Cernat, care este şi impresar, este formată din zece băieţi, unul şi unul, despre care nu vă dezvăluim decât că sunt pregătiţi să vă satisfacă cele mai incitante fantezii cu ofiţeri, gangsteri sau poliţişti.

DJ Dan Ene la Bârlad

Băieţii promit să se dezbrace cu atât mai repede, cu cât spectatoarele vor ţipa mai mult. Acestea sunt câteva dintre ingredientele unui spectacol în care arta şi erotismul se vor îmbina în cel mai reuşit mod.

„E bine că se mai organizează astfel de petreceri şi pentru femei pentru că pentru bărbaţi au tot fost. Eu nu am fost niciodată la astfel de show-uri, aşa că abia aştept să văd despre ce e vorba“, ne-a spus vasluianca Marinela Grecu. Femeiile din oraşul rulmenţilor vor avea şi ele parte de un tratament special în acest weekend. Cluburile din Bârlad le aşteaptă pe doamne şi domnişoare cu băuturi gratis şi cu tot felul de concursuri supriză. La unul dintre localurile din oraş va veni cunoscutul DJ Dan Ene, iar pentru femei intrarea va fi gratuită. Băieţii vor trebui însă să plătească un bilet de 10 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite