Streaptease, concerte şi karaoke pentru femeile din Vaslui. Vezi aici care sunt ofertele cluburilor şi restaurantelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamenele şi domnişoarele se pregătesc pentru un week-end plin de distracţie
Doamenele şi domnişoarele se pregătesc pentru un week-end plin de distracţie

Doamnele, dar mai ales domişoarele sunt aşteptate în cluburile din Vaslui care au pregătit care mai de care suprize pentru ele, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Cele mai curajoase dintre reprezentantele sexului frumos sunt invitate în clubul Hai-Hui care le invită pe acestea la un show „hot" susţinmut, în premieră pentru Vaslui, de băieţii de la Dudu Steel. Pentru 10 lei intrarea, organizatorii acestui club promit şi cel mai mare cocktail pe care l-au văzut vasluienii vreodată, cu menţiunea că domnii pot gusta din el numai după ora 24:00.

Clubul Bliss vrea să sărbătorească Ziua Femeii cu muzică pentru toate gusturile, alături de DJ/Mc Vlad, dar şi cu multe shot-uri şi şampanie la discreţie.

Pe lângă distracţie, voie bună şi flori, doamnele şi domnişoarele care vor să petreacă la Clubul Rumz din Vaslui au ocazia de a se distra fără parteneri şi de a participa la o tombolă, în urma căreia pot primi cartele pre-pay de telefon şi şedinţe la solar.

Bârlădencele sunt şi ele aşteptate la Restaurantul Galmondo, acolo unde celebrii băieţi de la Mystery Boys le vor oferi acestora un număr de streapetease de neuitat.

Pentru 15 lei, doamnele şi domnişoarele din Bârlad mai pot alege şi clubul Obsession, acolo unde, începând cu ora 22:00, organizatorii le-au pregătit flori şi shot-uri incluse în preţul biletului, dar şi un program de streapetease.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite