Steaua-HC Vaslui 33-25: vasluienii acuză arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii vasluieni au uferit prima înfrângere din acest sezon, pe terenul liderului Steaua, însă au acuzat extrem de dur maniera de arbitraj a cuplului craiovean Claudiu Gorina şi Florin Melencu.

Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au început destul de bine partida şi au mers de la egal la egal cu steliştii până la jumătatea reprizei I.

Din minutul 16, atunci când tabela de marcaj arăta 6-6, lucrurile au luat o întorsătură la 180 de grade pentru vasluieni, care au acuzat că arbitrajul a fost pro gazde, steliştii distanţânu-se la 6 goluri până la pauză (17-11).

Şi cea de-a doua repriză a început foarte bine pentru handbaliştii din Vaslui, care s-au văzut furaţi, din nou, de brigada de arbitri când erau cât pe ce să egaleze.

Nervoşi şi căzuţi psihic, elevii lui Gugleş au încetinit motoarele şi, după cele 60 de minute regulamentare de joc, s-au văzut învinşi la 8 goluri diferenţă.

Etapa viitoare, HC Vaslui va juca pe teren propriu în compania formaţiei Bucovina II Suceava, partidă care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12:30.

Intră pe 
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite