Sport: Vaslui: Lopez Caro, în căutarea reţetei de succes în partida cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul galben-verzilor, Lopez Caro, nu mai este atât de optimist ca până acum şi a fost mai rezervat în declaraţii înaintea meciului pe care FC Vaslui îl are de disputat, în cadrul celei de-a VII-a etape a Ligii I, cel cu Oţelul.

Lopez Caro a declarat, astăzi, în conferinţa de presă de dinaintea întâlnirii cu Oţelul, că îşi respectă adversarul, mai ales ţinând cont de poziţia acestuia din clasament înaintea acestei etape.

„Numai dacă ne uităm în clasament ne dăm seama că e un meci foarte greu. Chiar dacă sunt încă tensiuni la echipă, cu multă muncă şi încredere putem face un meci bun. Şi eu vreau să depăşim momentele mai puţin bune prin care trecem şi sper să obţinem o victorie cu Oţelul", a declarat Caro.

„Cer tuturor să aibă răbdare şi să mă lase să îmi fac treaba în linişte. Aşa cum am mai spus, reţeta mea e muncă multă, linişte şi unitatea grupului. Nu dorm nopţile gândindu-mă la ce trebuie să fac. Vreau să ştie toată lumea că dau totul pentru echipa asta", a conchis tehnicianul spaniol.

Partida dintre FC Vaslui şi Oţelul Galaţi va avea loc luni, cu începere de la ora 18:00.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite