Sport: Vaslui: Avocatul lui Caro: "Nu exista nicio miză financiară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum a promis, tehnicianul lui FC Vaslui, Lopez Caro, s-a prezentat la antrenamentul din această dimineaţă însoţit de avocatul său, Josep Vandellos.

Situaţia tensionată care se află între Lopez Caro, pe de o parte, şi conducerea clubului FC vaslui, pe de altă parte, l-a determinat pe tehnicianul iberic să apeleze la avocatul său, aşa cum, de altfel, a promis în urmă cu trei zile.

"Am venit să văd ce se întîmplă cu clientul meu şi de ce nu au venit la antrenament jucătorii. Vrem să aflăm de ce nu îşi poate îndeplini meseria de antrenor. Dorim, de asemenea, să vorbim cu cei din conducerea clublui, asta în cazul în care ne vor primi. Am constatat că nu este nimeni la şedinţa de pregătire chiar dacă este program de antrenament. Clientul meu vrea să-şi îndeplinească contractul aşa cum a fost el semnat atunci când a preluat banca tehnică a acestei echipe. Nu există nicio miză financiară, ci vrea foar să-şi ducă la capăt contractul şi să muncească", a declarat în această dimineaţă Vandellos.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite