Sport: Suporterii nu-l mai vor pe Caro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea de la Urziceni a fost greu digerată de fanii galben-verzilor care s-au adunat aseară la antrenamentul echipei pentru a le cere socoteală jucătorilor şi antrenorului Lopez Caro pentru începutul slab din acest sezon.

Aproape 200 de suporteri au fost prezenţi la stadionul de antrenament şi şi-au exprimat nemulţumirea către finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, prezent şi el la stadion. Supravegheaţi îndeaproape de jandarmi şi poliţişti, fanii au strigat în cor că nu-l mai vor antrenor pe "galacticul" Lopez Caro pe banca tehnică  şi i-au cerut lui Porumboiu să îi găsească un înlocuitor.

Adrian Porumboiu: "Mut echipa la Iaşi"

Cu toate că nici el nu este mulţumit de evoluţia formaţiei sale din acest sezon, Adrian Porumboiu le-a cerut suporterilor să îl lase pe el să hotărască ce se va întâmpla cu banca tehnică şi echipa. "Şi eu sunt supărat pe ceea ce joacă aceşti fotbalişti, dar nu suporterii hotărăsc cine pleacă, cine rămâne sau ce sancţiuni se dau. Asta e treaba mea şi a conducerii clubului. Nu e frumos să vină jandarmi la antrenamentul echipei şi să îi păzească pe jucători. Suporterii ar trebui să vină la stadion şi să îşi susţină echipa nu să o apostrofeze când vor ei. Vor avea o supriză în viitorul apropiat dacă vor continua aşa. Vor vedea echipa mutată pe la Iaşi sau prin alt oraş", a ameninţat aseară Porumboiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite