Sport: Stadionul din Vaslui, curăţat de zăpadă cu ajutorul deţinuţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Municipalul" din Vaslui
"Municipalul" din Vaslui

Primăria municipiului Vaslui a apelat la ajutorul deţinuţilor de la Penitenciarul din localitate pentru a curăţa stadionul de zăpadă înaintea partidei dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti.

Cu toate că s-a pus problema ca această etapă să se amâne, partida dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti se va desfăşura conform programului.

Ninsoarea căzută din belşug azi noapte a băgat în alertă autorităţile care au apelat la ajutorul deţinuţilor din Penitenciarul Vaslui pentru a curăţa gazonul de pe "Municipal" de zăpadă.



"Am cerut ajutorul a 35 de deţinuţi, deoarece vrem ca meciul din această seară să se desfăşoare în condiţii normale. Ne-am mobilizat încă de la primele ore ale dimineţii şi sperăm ca până la prânz stadionul să fie pregătit pentru meci. Le-am adus deţinuţilor pachete cu mâncare şi ceai fierbinte", ne-a declarat Valeriu Caragaţă, viceprimarul Vasluiului.

"Municipalul" a fost curăţat de deţinuţi



Partida dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti va începe de la ora 20:30 şi va fi arbitrată la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele două tuşe de Ionel Popa şi Eduard Dumitrescu.

"Municipalul" a fost curăţat de deţinuţi
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite