Sport: Pleacă Lopez Caro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, înaintea antrenamentului, patronul galben-verzilor, Adrian Porumboiu,  i-a băgat în şedinţă atât pe cei de pe banca tehnică, cât şi pe jucători.

Deşi după o primă discuţie nu s-a ajuns la niciun consens, în ceea ce priveşte situaţia lui Lopez Caro, o a doua discuţie care a avut loc după şedinţa de pregătire se pare că a lămurit lucrurile. Surse din cadrul clubului vasluian au lăsat de înţeles că Lopez Caro este pe făraş, iar înlocuitorul său ar putea fi Ioan Ovidiu Sabău.

"Deocamdată, Lopez Caro este antrenorul Vasluiului, însă orice este posibil. Din păcate, de la nişte vise frumoase am ajuns la coşmaruri. Avem un joc atât de slab încât şi babele îl descifrează. Mi-e frică să mă uit la clasament că mă ia cu ameţeală", a mai adăugat Adrian Porumboiu.

Campano, Rivas şi Adailton-OUT!

Finanţatorul Vasluiului i-a desfiinţat şi pe jucători la şedinţa de aseară şi a promis sancţiuni drastice. "Sunt o parte din jucători care nu au nicio treabă şi cu care ne-am «prăjit» tare atunci când i-am adus. Unii dintre ei se comportă în teren ca şi cum i-aş trimite la salină. Va trebui să facem nişte plombări în pauza asta de două săptămâni", a concluzionat Porumboiu.

În cazul în care Lopez Caro nu va mai fi antrenorul echipei, Adrian Porumboiu se va debarasa şi de favoriţii ibericului aduşi cu surle şi tobe la Vaslui. Este vorba despre fundaşii David Rivas şi Campano şi atacantul Adailton.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite