Sport: Lopez Caro: „Îmi doresc să joc cu Juventus sau Liverpool” :)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 14:30, FC Vaslui îşi va afla adversarul din play-off-ul Ligii Europa. Tehnicianul Lopez Caro îşi doreşte ca echipa sa să cadă cu una din cele mai titrate două formaţii din fotbalul european: Liverpool sau Juventus.

Tehnicianul galben-verzilor este plin de optimism şi doreşte ca sorţii să-i poată „aranja" în play-off-ul Europa League un meci cu Liverpool sau cu Juventus. Startul mai puţin reuşit din Liga I nu îl sperie pe Caro, ibericul fiind convins că nu se va face de ras în Europa. „Îmi doresc să jucăm cu o echipă tare, ca Liverpool sau Juventus. Aşa îţi cunoşti cu adevărat forţele. După cum merg pregătirile acum, cred că o să ajungem în cele mai bune condiţii la dubla din Liga Europa", a declarat Caro.

Astăzi, cele 4 formaţii româneşti ce vor juca în play-off-ul Ligii Europa, Steaua FC Vaslui, Unirea Urziceni şi Poli Timişoara îşi vor afla adversarii. Dacă Steaua şi Urziceni se pot bucura de avantajul că pleacă din poziţia de cap de serie, ceea ce înseamnă că vor cădea cu echipe mult mai slab cotate, FC vaslui şi Poli au nevoie de noroc pentru a prinde grupele. Tragerea la sorţi va începe de la ora 14:30.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite