Sport: Început cu dreptul (HC Vaslui-Bucovina II Suceava 28-23)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Vaslui a început cu o victorie actualul sezon al Diviziei A la handbal masculin. Elevii lui Liviu Gugleş i-au învins fără drept de apel pe cei de la Bucovina II Suceava.

Cu o garnitură nouă, completată de câţiva handbalişti de la CSS Tecuci, LPS Iaşi sau CSS Moreni, elevii antrenaţi de Liviu Gugleş au dat o lecţie de handbal sucevenilor de la Bucovina II. Practic, HC Vaslui a condus ostilităţile pe durata întregii partide, scorul înregistrat la pauză pe tabela de marcaj fiind de 13-7 pentru gazde.

Cel de-al doilea mitan a început cu o relaxare uşoară a elevilor lui Gugleş, care a fost taxată de antrenor la primul „time-out". Încurajată şi de inimoasa galerie a lui FC Vaslui, hanbaliştii vasluieni s-au dezlănţuit în cea de-a doua jumătate a reprizei şi au reuşit să termine partida la 5 goluri diferenţă, scor 28-23.

„A fost un început cum nu se poate mai bun pentru noi. Ne-am dorit să începem cu o victorie pentru a avea un moral bun. Am avut o primă repriză de excepţie în care am reuşit, la un moment dat să conducem şi cu 7 goluri diferenţă pe tabelă. Nu acelaşi lucru pot spune şi despre partea a doua a jocului când băieţii au fost prea relaxaţi şi i-au lăsat pe suceveni să se apropie la 3 goluri diferenţă. Sper să facem un meci bun şi etapa viitoare", a declarat antrenorul celor de la HC Vaslui, Liviu Gugleş.

Runda viitoare, HC Vaslui va juca în deplasare la Bacău, acolo unde va întâlni cea de-a doua echipă a Ştiinţei din localitate, meci care se va disputa sâmbătă, 18 septembrie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite