Sport: FC Vaslui a învins în deplasare pe Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a reuşit a doua victorie consecutivă în această ediţie de campionat. Deşi au fost conduşi din minutul 18, „galben-verzii" au reuşit să întoarcă scorul în doar şase minute.

Dinamo a început în forţă partida, Torje având o şansă bună de a înscrie încă din minutul 8, dar nu a ajuns la mingea trimisă în careu de Liviu Ganea. Câteva minute mai târziu, Ganea centrează încă o dată pentru Torje, însă mijlocaşul nu reuşeşte să ajungă la minge nici de această dată. N'Doye îşi încearcă şi el norocul de la mare distanţă, dar şutul său este parat de Kuciak. Portarul vasluienilor nu mai poate face nimic însă în minutul 18, când Liviu ganea deschide scorul după o lovitură de cap a lui Liviu Ganea.

Acesta a fost şi momentul în care moldovenii au început să forţeze poarta dinamoviştilor, atacurile fiind conduse de Wesley. Prima şansă a vasluienilor vine în minutul 22, când Wesley trimite spre poartă din foarfecă, dar mingea trece la o palmă de poarta apărată de Curcă. Adailton îl pune şi el în dificultate pe Curcă, dar portarul gazdelor scoate in extremis de lângă bară. Atacurile vasluienilor se concertizează în minutul 33, când Wesley are o incursiune pe st♪1nga iar centrarea lui este deviată în propria poartă de Bordeanu. Şase minute mai târziu, căpitanul lui FC Vaslui punctează cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă venită de la Lucian Sânmărtean.

Repriza secundă începe sub aceleaşi auspicii, dinamviştii fiind la conducerea jocului. Tot „alb-roşii" semnează prima ocazie, prin Gabriel Torje, în minutul 54.Câteva minute mai târziu, vasluienii dau replica prin Adailton, dar torpila brazilianului este parată de Curca. Au urmat mai multe ratări ale dinamoviştilor iar minutul 89 Dinamo are şansa egalării după ce arbitrul acordă penalty la o ieşire hazardată a lui Kuciak, care a intrat prin alunecare în careu la Milanov, iar acesta, în cadere, l-a dezechilibrat pe Liviu Ganea. N'Doye a rata cu seninătate lovitura de pedeapsă, iar FC Vaslui bifează al doilea succes consecutiv în această ediţie de campionat.

FC Vaslui : 1. Kuciak - 20. Milanov, 3. Papp, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 2. Campano, 4. Genchev, 80. Wesley, 18. L. Sănmărtean (30. R. Costin '81) - 14. Adailton (11. Milisavljevic '67), 9. Pouga (25. Bello '89). Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro.

Dinamo Bucureşti: 1. Curcă - 3. Rubio (9. Niculae '71), 30. Garat, 4. Moţi, 16. Bordeanu - 22. Torje, 26. Mărgăritescu (5. D. Kone '46), 29. N'Doye, 20. Ad. Cristea (7. C. Munteanu '71) - 15. Dănciulescu, 19. L. Ganea. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Moţi '47, Garat '51 / Papp '25, Farkas '77, Kuciak '90.

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Aurel Oniţă, Zoltan Szekely (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă).

Observatori: Alexandru Popescu, Gheorghe Moise.

Supervizor: Dumitru Dragomir.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite