Sport: FC Vaslui a fost umilită de Steaua cu 3-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Adrian Porumboiu a fost învinsă de Steaua lui Becali cu un neverosimil 3-0, iar FC Vaslui coboară pe locul 12 în clasament cu un total de 5 puncte din tot atâtea etape.

Fără cele două piese de bază, Kapetanos şi Nicoliţă, echipa lui Gigi Becali a umilit trupa lui Porumboiu într-un meci în care steliştii au înscris 3 goluri din tot atâtea faze. Prima reuşită a roş-albaştrilor a venit în minutul 5, atunci când Romeo Surdu driblează tot ce-i iese în cale şi îl învinge pe Kuciak. Ratările lui Pouga, Raul Costin, Papp şi Campano nu aveau decât să aprindă şi mai tare durerea din sufletul suporterilor vasluieni.

Cel de -al doilea mitan a început cum nu se poate mai prost pentru formaţia lui Lopez Caro. La nici un minut după fluierul de start, Bogdan Stancu îl învinge pentru a doua oară pe Kuciak. Galben-verzii au replicat prin Wesley şi Sânmărtean, dar fără niciun rezultat. Acelaşi Romeo Surdu închide balul cu un şut la colţul scurt, iar la finalul celor 90 de minute tabela arăta 3-0 pentru Steaua.

"Vina aparţine tuturor"

Întrebat dacă este un vinovat pentru acest eşec, tehnicianul lui FC Vaslui a dat vina pe toată lumea. "Nu pot să nominalizez un vinovat anume. Suntem o echipă, aşa că toţi ne facem vinovaţi. Binenţeles că eu, ca şi antrenor, trebuie să îmi asum cea mai mare parte din vină", a declarat Caro la conferinţa de presă de după meci.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite