Sport: Ciprian Damian, preşedintele FC Vaslui: "Lopez Caro este un mincinos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului FC Vaslui a ţinut să dezmintă incidentul petrecut în această dimineaţă, atunci când elevii lui Lopez Caro nu s-au prezentat la antrenament.

Damian a precizat că programul echipei pentru săptămâna asta a fost făcut chiar de tehnicianul spaniol şi că nici jucătorii, nici conducerea clubului nu are niciun amestec în legătură cu incidentul de dimineaţă.

"Programul a fost anunţat luni chiar de domnul Lopez Caro, cel care a spus că marţi şi miercuri elevii săi sunt liberi.  Dumnealui a avut semnătura căpitanului de echipă, dar care căpitan? De când a venit a schimbat căpitanii ca pe şosete. Probabil, acum a apelat la unul din copiii lui de suflet şi l-a pus să semneze  acel tabel de prezenţă în calitate de lider al jucătorilor. Trebuie să ştiţi că ceilalţi jucători s-au conformat încă de luni, iar pe lângă cei şase chemaţi la naţionalele ţărilor lor, alţii şi-au luat de atunci bilete pentru a pleca într-o minivacanţă", a declarat Ciprian Damian.

Caro comparat cu un mercenar

Preşedintele clubului vasluian a ţinut să mai adauge că va mai aduce un antrenor cu ajutorul căruia să schimbe total jocul echipei. "Un lucru este cert. Domnul Caro este în continuare antrenorul lui FC Vaslui, însă vom mai aduce şi alţi antrenori, deoarece regulamentul ne permite", a mai spus Damian.

Află de aici ce s-a întâmplat în această dimineaţă la antrenament

"Domnul Caro poate să vorbească cu orice avocat din lumea asta. Probabil că e mai uşor să iei bani şi să duci echipa la retrogradare. Nu are decât să îşi cheme avocatul, poate îl va mai ajuta la antrenamente", a conchis preşedintele lui FC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite