Sport: Ciprian Damian: „Costly este sclavul impresarului său”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui FC Vaslui, Ciprian Damian, a anunţat că atacantul Carlo Costly va juca pentru următorii 3 ani, atât cât mai are contract, la satelitul Vasluiului din Liga a 4-a.

Scandalul izbucnit între finanţatorul lui FC Vaslui şi fotbalistul din Honduras, Carlo Costly, i-a determinat pe oficialii vasluieni să ia atitudine. Prin vocea şi prezenţa preşedintelui Ciprian Damian, Porumboiu a făcut publice ordinele de plată cu ajutorul cărora a dorit să demonstreze că fotbalistul are achitate toate drepturile salariale. „Domnul Costly mai are contract cu FC Vaslui încă 3 sezoane. El a jucat până acum, timp de 6 luni, perioadă pentru care a primit 190 de mii de euro. Ceea ce a apărut în presă ca şi declaraţii ale domnului Costly sunt doar minciuni", a precizat Damian.

Preşedintele Damian a mai infirmat şi prezenţa fotbalistului în Vaslui pentru a renegocia contractul său cu Adrian Porumboiu. „Ceea ce a apărut prin presă cum că domnul Porumboiu s-ar fi întâlnit cu jucătorul Carlo Costly la nu ştiu ce hotel sunt pure invenţii. Atâta timp cât fotbalistul mai are 3 ani de contract cu FC Vaslui nu avem ce negocia. Practic, Costly este sclavul impresarului său care nu vrea altceva decât să îl facă să plece de la Vaslui liber de contract", a mai adăugat Damian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite