La Spitalul din Huşi bolnavii nu mai pot fi operaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii municipiului Huşi sau din împrejurimi care ajung la Spitalul din acest oraş şi necesită intervenţii chirurgicale sunt direcţionaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, după ce singurul medic anestezist a intrat în concediu.

Situaţia cruntă în care se află secţia chirurgie a Spitalului Municipal „Dimitreie Castroian" din Huşi datează de câteva zile.

Aici existau doi medici anestezişti, însă unul dintre ei şi-a dat demisia ca să poată să profeseze în străinătate, iar celălalt şi-a luat concediu de odihnă.

„Am ajuns într-o situație neplăcută, aceea de a bloca întreaga activitate chirurgicală. Până acum, chiar dacă se afla în concediu de odihnă, unul dintre medici mai venea de acasă atunci când era solicitat, tocmai pentru a nu apărea acest blocaj. Acum a plecat din oraş şi, în consecinţă, medicii chirurgi au decis să-şi ia din zilele de concediu de odihnă", a declarat Lucia Rotaru, directorul Spitalului Municipal Huşi.

Ca o soluţie de avarie, conducerea unităţii spitaliceşti a decis ca toate urgenţele şi operaţiile planificate să fie direcţionate către Spitalul judeţean de Urgenţă Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite