Spitalul din Bârlad face licitaţie pentru tomograf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia va avea loc mâine prin sistemul SEAP şi constă în contractarea de către Spitalul de Urgenţă din Bârlad a unui pachet de servicii de radiologie şi imagistică cu un computer tomograf. De asemenea, firma câştigătoare va trebui să asigure şi transportul pacienţilor de la spital către sediul ei.

Pacienţii din Bârlad vor beneficia, în sfârşit, de consultaţii gratuite cu un computer tomograf. Până acum, cei care necesitau investigaţii cu un astfel de aparat erau nevoiţi să meargă la Vaslui, preţul consultaţiilor fiind asigurat de ei înşişi.

„Nu toţi cei care vor solicita investigaţii cu tomograful vor beneficia de gratuite. Ci doar urgenţele, acei pacienţi care medicii noştri vor decide că trebui să fie investigaţi", ne-a spus Viorel Petcu, managerul Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad.

Potrivit caietului de sarcini a licitaţiei, suma estimată care se va cheltui va fi de 300.000 de lei, iar contractul se va întinde pe o perioadă de un an. (CLICK AICI PENTRU A VEDEA CAIETUL DE SARCINI!) Firma care va oferi cel mai mic preţ şi care va îndeplini criteriile impuse de achizitor va câştiga licitaţia.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite