Spărgător de locuinţe reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 ani, din municipiul Vaslui este cercetat de poliţişti pentru comiterea a două infracţiuni de furt dintr-un imobil situat pe raza municipiului Vaslui. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile

Potrivit anchetatorilor, Ştefan D. (28 ani) este principalul suspec în comiterea a două furtuti comise în perioada 2011 - ianuarie 2012. La sfârşitul anul trecut, tânărul a pătruns în curtea locuinţei unui bărbat domiciliat în suburbia Moara Grecilor şi a sustras dintr-o magazie un val de plasă de gard pe care ulterior la vândut.

Câteva zile mai târziu, vasluianul a intrat în curtea aceluiaşi imobil şi a sustras dintr-o magazie un aparat de sudură. „Aparatul de sudură a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate. Ştefan D. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui. Suspectul este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Faţă de tânăr, Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a fi la curent cu evenimentele din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite