Spadacio este dorit de FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spadacio
Spadacio

Plecat de la Rapid în primăvara anului trecut, Juliano Spadacio este aproape de o revenire în Liga I, informaţie confirmată chiar de impresarul jucătorului.

Agentul oficial al mijlocaşului brazilian de 30 de ani, Jose Renato Martinez, a declarat pentru Adevărul că e foarte posibil ca Spadacio să revină în România din primăvară.

"În acest moment negociem o rupere a contractului lui Juliano cu PAOK Salonic. El n-a fost mulţumit de cât a fost folosit în Grecia şi vrea să plece. Am fost contactat deja din România şi e foarte posibil ca Spadacio să se întoarcă în Liga I. Deocamdată, nu mă întrebaţi însă la ce echipă", a declarat enigmatic agentul jucătorului.

Surse din cardul clubului Rapid au dezvăluit însă că preşedintele Constantin Zotta încearcă să repare greşeala făcută de Dinu Gheorghe şi vrea să-l readucă pe Spadacio în Giuleşti.

Rapid nu luptă însă de una singură pentru semnătura brazilianului. FC Vaslui şi Steaua şi-au manifestat şi ele dorinţa de a-l înregimenta pe cel poreclit "Maşinuţă".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite