Solidaritate cu Raed Arafat: realizatorul unei emisiuni la un post local de radio s-a îmbrăcat în costumaţia celor de la SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Mititelu, realizatorul unei emisiuni la un post local de radio din Vaslui, a ales o modalitate inedită de a susţine petiţia lansată on-line de a nu se desfiinţa Serviciul SMURD.

Banalul anunţ iniţiat pe reţeaua de socializare Facebook a avut efectul scontat. Isteria creată la nivel naţional a ajuns şi la Vaslui, acolo unde, relizatorul emisiunii „Suplimentul de 10" de la radioul local V24 FM, Florin Mititelu, a ales să vină îmbrăcat la serviciu într-un costum al medicilor SMURD, arătându-şi, astfel, solidaritatea faţă de Raed Arafat şi serviciul creat de acesta.

„M-am îmbrăcat în echipament SMURD în semn de solidaritate cu doctorul Raed Arafat şi în semn de protest faţă de privatizarea serviciului SMURD. De asemenea, şi noi vasluienii suntem alături de miile de români care au ieşit în stradă pentru a apăra acest serviciu. Într-un judeţ sărac aşa cum e Vasluiul, oamenii vor muri cu zile. Nu îşi vor permite să apeleze la ambulanţe private", ne-a mărturisit Florin.

 Sute de mesaje de solidaritate

Sute de români au semnat petiţia on-line „Salvare pentru SMURD" pe site-ul petitieonline.ro, iar pe reţeaua de socializare Facebook petiţia a adunat, până la această oră, peste 116.000 de „like"-uri.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite