Şoferul ambulanţei din Vaslui prins băut la volan în urma unui accident a revenit la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui care a fost implicat, pe 15 iulie 2012, într-un accident între Ploieşti şi Târgovişte în timp ce tranporta un pacient către capitală şi-a reluat activitatea.

Potrivit conducerii SAJ Vaslui, analizele de laborator efectuate de medicii prahoveni au evidenţiat că şoferulnu consumase deloc alcool, în ciuda faptului că etilotestul poliţiştilor a arătat că aceasta avea o alcoolemie de 0,09 mililitri alcool pur în aerul expirat.

Conducerea SAJ deschisese şi ea o anchetă internă şi îl suspendase pe şofer, care avea o vechime de peste 20 de ani, însă acum l-a reprimit pe acesta la muncă şi va fi trimis chiar şi la urgenţe.

„Practic, prin comunicarea rezultatului la alcoolemie de către Poliţia Prahova, am închis şi ancheta noastră internă, având în vedere că i s-a demonstrat nevinovăţia. De aceea, şoferul de ambulanţă îşi va primi şi drepturile salariale aferente perioadei în care a fost suspendat din activitate", a declarat pentru Mediafax, Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Ambulanţă din Vaslui implicată într-una accident de circulaţie. Şoferul acesteia era băut, iar incidentul s-a soldat cu o victimă

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite