Şoferii bârlădeni se pregătesc să boicoteze benzinăriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii vor organiza în această după-amiază, un nou protest impotriva scumpirii carburantului.

Soferii se vor întâlni lângă Uzina de Apă, începânf cu ora 15.00 şi, înarmaţi cu bani mărunţi vor încerca să blocheze activitatea mai multor benzinării din oraş.

"Protestul de astăzi este menit să trezească din amorţire pe cei ce ne «amanteaza» viaţa în fiecare lună.Trebuie să facem asta pentru a le reaminti că ei sunt ai noştrii, nu noi ai lor. Să arătăm că nu mai vrem să fim cobaii nimanui, că vrem să ne traim viaţa decent şi să nu mai fim forţaţi să renunţăm la multe drepturi pentru ca ei să traiască bine", ne-a spus Sorin Săvescu, de 29 de ani.

Zeci de şoferi vasluieni au blocat benzinăriile

Un protest similar a fost organizat şi sâmbăta trecută de tinerii bârlădeni. Atunci, numărul şoferilor care s-au încumetat să îşi arate nemulţumirea faţă de preţul carburantului a fost destul de mic, însă.

"Protestăm şi pentru cei care nu şi-au permis «luxul» de a avea măcar o Dacie. Cerem solidaritate, pentu că asta lipseşte pe aceste meleaguri, bolnavi nu suntem, aşa cum spunea un stimabil cetăţean când ne-a văzut săptămâna trecută, protestând, poate că suntem bolnavi, dar de atitudine", a mai spus Săvescu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite