Şofer fără permis depistat de poliţiştii de frontieră în Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Albiţa
Vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal unui tânăr din Republica Moldova, care intenţiona să intre în ţară, prin PTF Albiţa, conducând un autoturism, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din  România.

Aflat la volanul unui autoturism Audi, Maxim F., în vârstă de 25 ani, din Republica Moldova, s-a prezentat luni după-amiază în Vama Albiţa, la controlul pentru trecerea frontierei. Când i-au fost cerute actele, tânărul le-a prezentat poliţiştilor o dovadă cu drept de circulaţie, emisă pe numele său, eliberată la data de 03.02.2012 de către ofiţerii Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, dar a cărei valabilitate expirase pe 19 februarie.

Un bărbat beat criţă a încercat să treacă graniţa la volanul unui autocamion

 „Cu privire la cele constatate, Maxim F. a declarat că a uitat că dovada de circulaţie a expirat cu câteva zile în urmă. Poliţiştii de frontieră i-au tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat, ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", a spus Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi.

Moldovean prins în Vama Albiţa cu acte false la maşină

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite