Şi-a ucis concubinul în faţa copilului de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 37 de ani, însărcinată, a fost reţinută de procurori, după ce l-a înjunghiat în inimă pe cel alături de care locuia. Tragedia s-a produs în comuna vasluiană Soleşti.

Potrivit Mediafax, femeia şi-a ucis concubinul în faţa copilului lor de trei ani care a fost preluat de Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui.

În urma primelor verificări, oamenii legii au stabilit că întregul scandal a fost provocat de bărbat care şi-a acuzat concubina de infidelitate şi a împins-o peste un pat din curtea locuinţei. Femeia a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe agresor.

Crimă şi pedeapsă la Spitalul din Vaslui! Tineri morţi sub anestezia unui medic septuagenar

"Bărbatul a murit în foarte scurt timp, cel mai probabil fiind înjunghiat în inimă. La întreaga scenă a asistat şi copilul în vârstă de trei ani al celor doi concubini, băiatul fiind preluat de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui. Femeia, care a afirmat că este însărcinată, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de omor", a declarat, duminică, Alice Ruja, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, citat de Mediafax.

Femeia are şi alţi cinci copii dintr-o relaţie anterioară, toţi minorii aflându-se în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite