Vaslui: Si-a bătut femeia până a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost arestat
Agresorul a fost arestat

Polițiștii din Huși au început cercetările împotriva lui P.Viorel, de 42 ani, din satul Văleni, comuna Pădureni. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, victima fiind soţia sa în vârstă de 36 ani.

Cercetările au început pe data de 15 decembrie a.c. când polițiștii au primit o sesizare că o femeie a fost bătută în propria locuință. Victima  a fost transportată la Spitalul municipal Huşi şi apoi la Spitalul Clinic de Urgenţă din municipiul Iaşi. În următoarea zi unitatea medicală i-a anunțat decesul femeii ca urmare a unui „traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural".

În urma activităţilor desfăşurate la faţa locului, a rezultat faptul că în seara de 14.12.2010, între cei doi soţi a avut loc o discuţie în contradictoriu, pe fondul consumului de alcool. Bărbatul şi-a lovit soţia cu pumnii peste corp, iar aceasta a plecat de la locuinţă la o vecină pentru a solicita sprijin. În momentul în care femeia intenţiona să revină la domiciliu, P.Viorel a observat-o mergând pe drumul judeţean şi a lovit-o cu o bucată de lemn. Femeia a căzut, fiind luată de soţ şi dusă în locuinţă.  A doua zi P.Viorel a solicitat unui vecin să anunţe ambulanţa, deoarece soţia sa a leşinat.

În ziua de 15.12.2010, P.Viorel a fost internat la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar ieri procurorul criminalist a dispus împotriva acestuia măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Urmează ca P.Viorel să fie prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite