Senatorul Vasile Pintilie a reclamat USL-ul la Biroul Electoral Judeţean Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasilie Pintilie, senator de Bârlad
Vasilie Pintilie, senator de Bârlad

Uniunea Social Liberală (USL) a fost reclamată la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vaslui, deoarece pe zeci de panouri publicitare din Bârlad au apărut afişe pe care democrat liberalii le consideră a fi electorale.

Concret, Organizaţia Municipală Bârlad a Partidului Democrat Liberal solicită ca BEJ  să ia măsuri împotriva partidelor care formează USL acuzându-le pe acestea dinurmă că au declanşat campania electorală înainte de termenul prevăzut de lege.

Pe afişele respective, bârlădenii pot citi mesajul „Pe 10 iunie votează! Votul tău contează!", mesaj care apare sub sigla USL-ului.

„Partidele care formează USL au început campania electorală înaintea perioadei legale, prin postarea acestor afişe. Sloganul folosit este cât se poate de explicit şi, de aceea, considerăm o anomalie ceea ce se întâmplă. Cei de la USL profită că au administraţia oraşului la îndemâna lor şi se manifestă ca şi cum ar fi campanie electorală", a declarat, joi, pentru Mediafax, preşedintele Organizaţiei municipale Bârlad a PDL, senatorul Vasile Pintilie.

Potrivit legii, BEJ va trebui să dea un răspuns acestei reclamaţii în termen de 3 zile de la formularea acesteia.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite