Semiremorcă furată, depistată la Vama Albița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 29 de ani a ajuns în fața judecătorilor hușeni, după ce polițiștii de frontieră de la Albița au descoperit că acesta conducea un tir cu o remorcă ce figura ca fiind furată din Austria încă din februarie, anul trecut.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că semiremorca respectivă figurează furată din Austria la data de 19 februarie 2010.

În urma verificărilor suplimentare făcute prin Biroul Sirene, în seara zilei de 17 august s-a confirmat faptul că semiremorca este furată. „Cetăţeanului în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt , urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă epntru 29 de zile", ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Vaslui.

Semiremorca, în valoare de 65.000 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor şi introdusă în parcul auto al I.J.P.F. Vaslui până la recuperarea acesteia de către proprietar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite