Vaslui: Şeful şpăgarilor de la Albiţa va lua lumină încătuşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a decis ca Daniel Corban, şeful Punctului de Trecere al Poliţiei de Frontieră Albiţa, să fie arestat preventiv.

Corban îşi va petrece Paştele în arestul Poliţiei Municipale Iaşi, el fiind încătuşat pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Iaşi, care a admis propunerea de arestare preventivă propusă de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Bucureşti. Daniel Corban are dreptul să facă recurs la hotărârea magistraţilor ieşeni  şi, cel mai probabil, de săptămâna viitoare, dosarul va fi rejudecat la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie.

Poliţist de la Albiţa: „Ete cum mă mituieşti mata ca să-ţi dau drumul fără lanţuri!" (Interceptări)

Daniel Corban este acuzat de luare de mită şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat. El a fost trimis în judecată săptămâna trecută,alături de alţi 46 de poliţişti de la Vama Albiţa.

Potrivit procurorilor DNA, agenţii de la PTF Albiţa luau mită pentru a trece cu vederea o serie de nereguli în cazul unor persoane care tranzitau frontiera. Banii ar fi fost împărţiţi cu Corban şi cu şeful Poliţiei de Frontieră Vaslui, Valeriu Bodoga.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite