Şcoală din Vaslui prădată de un fost elev UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au luat amprente de la faţa locului
Poliţiştii au luat amprente de la faţa locului

Poliţiştii vasluieni fac cercetări în cazul unui furt petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00.

Ora 11:45 Poliţiştii vasluieni au reuşit să îi prindă pe cei doi tineri care sunt, în acest moment, la audieri. „Cei doi suspecţi au fost depistaţi de o patrulă de siguranţă publică formată de poliţişti de la Ordine Publică şi jandarmi i-a depistat în flagrant pe cei doi minori, care au pretins că în aceastî dimineaţă au pătruns în incinta şcolii de unde au sustras două laptopuri, un aparat foto, iar din magazinul aflat în incinta aceleaşi unităţi de învăţământ au fost sustrase produse alimentare şi 150 de lei. Ei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Ora 11:05 Din declaraţiile directorului unităţii de învăţământ reiese că cel care a furat cele laptopuri şi aparatul foto se numeşte Tănase Nicolas Valentin, este transferat la o şcoală din Franţa şi nu ar fi acţionat singur. „A intrat pe un geam de la toaleta băieţilor pe care l-a forţat, după care a pătruns în biroul meu de unde a luat două laptopuri şi un parat foto, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 5.000 de lei. Nu era singur singur, ci a mai fost ajutat de un prieten care ar fi fost elev la şcoala numrul 2 din Vaslui“, ne-a declarat Victor Ailoaiei, managerul şcolii.

Oficialii Şcolii nr. 6 „Mihai Eminescu" din Vaslui au raportat că instituţia a fost prădată de hoţi. Potrivit oamenilor legii, principalul suspect este un fost elev-problemă de 15 ani.

Acesta ar fi furat două laptopuri şi un aparat foto. Valoarea prejudiciului fiind de 5.000 de lei.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite