Scandalul cu Dinamo continuă: Porumboiu le plăteşte „câinilor“ cu aceeaşi monedă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce dinamoviştii au anunţat, ieri, chiar îniantea tragerii la sorţi pentru semifinalele Cupei României, că vor depune memoriu pentru suspendarea lui Nicuşor Stanciu, finanţatorul vasluienilor îi ameninţă şi el pe aceştia cu un contract cu semnătura lui Luchin.

Porumboiu este ferm convins că Nicuşor Stanciu nu a semnat decât cu FC Vaslui.

„Cazul lui Nicuşor Stanciu e unul simplu. Am vorbit cu el şi spune că nu a semnat cu Dinamo. Este jucătorul Vasluiului. Nu cred că a semnat cu Dinamo, pentru că avea contract cu Vaslui, era un jucător pentru care am plătit. Nu cred că Dinamo s-ar fi bucurat să îl ia gratis, dacă cineva a plătit pentru el. Dacă s-a întâmplat aşa, vom vedea, deşi nu cred că se poate pune problema. Nu avea de ce să îl ademenească să semneze. Nu pot eu să mă duc să îl iau pe Alexe de la Dinamo să semneze cu Vaslui, pentru că este sub contract acolo! De ce să faci asta, dacă nu ai voie? Nicuşor Stanciu e un copil!", a spus Adrian Porumboiu pentru Sport Total FM.

Mai mult, finanţatorul galben-verzilor spune că dacă Dinamo va depune memoriu, atunci şi el va face acelaşi lucru având la mână un contract pe care are semnătura lui Luchin.

„Puteam să le facem şi noi şicane din astea cu Luchin. Avea semnătura cu Vaslui, dar el a vrut să joace la Dinamo. Cum să îi fac eu rău lui Luchin? Indiferent ce ar spune cineva, noi aveam pe masă contractul lui semnat. Ce să facem? Să depunem şi noi contractul lui Luchin la Ligă şi să îl suspendăm?", a mai adăugat Porumboiu.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din  județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite