Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a ameninţat personalul medical şi pacienţii de la UPU.

"În timp ce încercam să îi luăm analizele pentru a-i face foaia de internare la Secţia de Psihiatrie, pacientul, care era extrem de agitat, s-a îndreptat spre un geam şi a dat cu capul în el", a declarat dr. Ioana Văcaru de la UPU Vaslui.

Pacienţii care aşteptau să intre la UPU s-au speriat, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru a-l linişti pe bărbatul violent.

„O femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că, aflat în stare de ebrietate, concubinul său a ameninţat-o. Femeia a cerut ajutor poliţiştilor. Bărbatul a fost găsit de un echipaj de poliţie pe o stradă din zona industrială a municipiului Vaslui, staţionat cu maşina şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost transportat la SJU pentru recoltarea de probe biologice. La spital a devenit violent şi a spart un geam cu capul, suferind uşoare escoriaţii. Cadrele medicale au reuşit să-i administreze calmante, iar în prezent se află internat la Secţia de Psihiatrie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În funcţie de plângerile care ar putea fi făcute de concubina bărbatului sau de reprezentanţii spitalului vasluian, cercetările în acest caz vor continua.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite