Scandal în coaliția de guvernare la Vaslui: democrat liberalii cer demisia prefectului ungur, Csaba Levente Szekely

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desființarea Spitalului Orășenesc din Negrești a creat un adevărat război între membrii coaliției de guvernare din județul Vaslui.

Prin vocea deputatului Dan Marian, președintele democrat liberalilor vasluieni, aceștia au cerut, astăzi, demisia prefectului Csaba Levente Szekely, acuzându-l pe reprezentantul Guvernului în teritoriu de indiferență.

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Marian i-a reproșat prefectului maghiar că a închis ochii la situația spitalului, pentru a nu se pune rău cu ministrul sănătății, Atille Cseke. „Spre mâhnirea mea, am constatat că reprezentantul Guvernului în teritoriu, domnul prefect Csaba Levente Szekely, nu a încercat deloc să sprijine demersurile făcute de cadrele medicale de la Negrești, deoarece avea un acces mai facil. El s-a făcut că nu știe nimic și așa, decizia politică a UDMR din ședința specială de Guvern din 31 martie, a fost pusă în aplicare. De aceea, solicit public demisia domnului Csaba Levente Szekely din funcția de prefect al județului Vaslui", a declarat deputatul Dan Marian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite