Scandal cu focuri de armă într-un restaurant din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc azi-noapte, într-un  restaurant situat la ieșirea din Vaslui către Bârlad.

Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool și a avut loc între un grup format din 6-7 tineri și patronul barului. Unul dintre tineri a început să facă avansuri solistei care făcea parte dintr-o formație ce cânta seară de seară la acel local.

În acel moment, administratorul restaurantului a intervenit și i-a rugat pe aceștia să plece acasă, moment în care a început o bătaie generală. Speriat de amploarea scandalului, un prieten de-al patronului a scos un pistol cu bile și a tras către adversari, rănind ușor pe unul dintre aceștia.

„Toți cei implicați au fost audiați în această dimineață. Câțiva dintre ei sunt cercetați pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștei publice, loviri și alte violențe și uz de armă neletală fără autorizație", a declarat Claudiu Râpă Hâj, adjunctul Poliției Municipale Vaslui.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victima împușcată are 26 de ani și nu a necesitat internare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite