Scandal la FC Vaslui! Doi foşti jucători îl ameninţă pe Porumboiu cu plângere la FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre foştii jucători ai lui FC Vaslui îl ameninţă pe Adrian Porumboiu că vor face plângere la FIFA, după ce aceştia susţin că nu şi-au mai primit salariile de câteva luni.

Unul dintre jucătorii nemulţumiţi este portughezul Anderson, căruia nu i s-a mai prelungit contractul cu gruparea galben-verde.

Fotbalistul susţine că, deşi a stat la Vaslui până la expirarea înţelegerii, nu şi-a primit salariul şi primele de joc trecute în contract şi a anunţat că va face plângere la FIFA.

Cel de-al doilea jucător supărat este portarul Milan Borjan. Canadinaul susţine şi el că FC Vaslui mai are restanţe financiare pe care refuză să le plătească.

Borjan ar fi putut rămâne la FC Vaslui, deoarece, chiar ieri a fost la negocieri cu cei din conducerea clubului, însă a refuzat orice ofertă, deoarece nu i s-a acceptat condiţia pusă, anume aceea de a ajunge cu banii la zi.

În ciuda acestor neînţelegeri, Borjan ar putea reveni între buturile porţii vasluiene, deoarece Adrian Porumboiu i-a transmis acestuia că îi va mai face o ultimă ofertă până cel târziu marţi, 17 iulie.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite