Scandal între primar şi conducerea Aquavas Vaslui. Vasile Pavăl a ameninţat cu penalizări. Vezi aici care este cauza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Vasile Pavăl
Primarul Vasile Pavăl

Dorin Bălănescu, directorul SC Aquavas Vaslui, a fost somat şi avertizat public de primarul Vasile Pavăl, după ce societatea furnizoare de apă a stricat mai multe străzi abia reabilitate din oraş.

Scandalul a pornit în timpul unei conferinţe de presă în cadrul căreia primarul anunţa care este stadiul lucrărilor de modernizare a municipiului Vaslui prina Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU).

Primarul Pavăl s-a făcut foc şi pară când a auzit că fosta stradă „11 iunie", actuala „Slt. Adrian Aioanesei" a fost spartă de muncitorii de la Aquavas la doar câteva săptămâni după ce fusese asfaltată.


Muncitorii de la Aquavas au spart toată şoseaua pentru a remedia defecţiunea

Muncitorii de la Aquavas au spart toată şoseaua pentru a remedia defecţiunea

„I-am avertizat de fiecare dată şi pe cei de la gaz şi pe cei de la canalizare şi pe cei de la apă să verifice instalaţiile înainte de asfalatare. Nu este normal ce se întâmplă! Dacă străzile reabilitate de noi sunt stricate de alţii care efectuează tot felul de lucrări aceste firme nu au nicio scuză!", a tunat primarul Pavăl care a ţinut să îi transmită şi un ultimatum directorului Bălănescu: „Eu i-am mai dat un ultimatum domnului Bălănescu. Va fi penalizat cu 5 puncte, adică va fi sancţionat cu 5% din salariu. Acesta este un ultim avertisment!".

Aceeaşi problemă a apărut şi pe strada „Vasile Alecsandri" unde a apărut o fisură în asflatul proaspăt turnat, ceea ce înseamnă că una din conducte este pe cale să cedeze.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite