FOTO+ VIDEO Accident grav lângă Bârlad. Şase tineri au ajuns la spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 05:00, la ieşirea din localitatea Perieni.

UPDATE, ORA 09:30 În maşina implicată în accident se aflau trei băieţi şi trei fete. Şoferul se numeşte Gheorghe Dănilă, are 25 de ani şi este din Bârlad. El a ajuns la spital cu o luxaţie de şold şi policontuzii. În stare mai gravă se află în prezent două tinere, de asemenea originare din Bârlad. Ramona Achiriloaie (26 de ani) a fost diagnosticată de medici cu fractură de omoplat. O altă tânără, Petronela Spătaru (27 de ani) a ajuns pe mâna medicilor cu fractură de şold drept. Ceilalţi trei pasageri au scăpat cu răni uşoare.

_____________________

Din spusele martorilor maşina, un Land Rover cu numere de Anglia, era condusă cu viteză foarte mare. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe partea carosabilă. Vehiculul a mai mers în jur de 50 de metri printr-un lan de floarea soarelui, după care s-a răsturnat.

image

(Click pe poze pentru fotogalerie de la faţa locului)

„Din câte am înţeles se întorceau de la Iana. Şoferul a vrut să evite o Dacie, a intrat pe contrasens şi a ieşit în afara şoselei. Aveau viteză foarte mare", ne-a spus un martor.

Cei şase pasageri ai vehicului au ajuns în această dimineaţă la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman“ din Bârlad. Doi dintre aceştia sunt în stare foarte gravă, medicii luptându-se să le salveze viaţa.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite