Sari Falah a venit pe „propria răspundere“ la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una din ultimele achiziţii ale lui FC Vaslui, internaţionalul israelian Sari Falah, a venit sub comanda lui Augusto inacio după ce a dat o declaraţie pe propria răspundere că este jucător liber de contract, în ciuda faptului că fosta sa echipă, Maccabi Haifa, susţine că jucătorul mai avea doi ani de conotract.

Scandalul iscat între FC Vaslui şi Maccani Haifa din cauza lui Sari Falah a pornit atunci când fotbalistul a fugit din cantonamentul clubului israelian şi s-a prezentat la formaţia patronată de adrian Porumboiu cu care a semnat un contract pe trei sezoane.

Israelienii susţin că FC vaslui l-a răpit pe fotbalist şi ameninţă cu procese la FIFA, în timp ce consuderea clubului vasluian susţine că Falah a dat o declaraţie pe propria răspundere şi urmează să primească cartea verde.

Transfer cu scandal la FC Vaslui: Adrian Porumboiu a adus un internaţional israelian

„Noi l-am întrebat care e situația lui contractuală, iar el a zis că e liber. Nu l-am primit la antrenamente până nu a dat declarații pe propria răspundere că e liber. El a semnat deja cu Vaslui și va primi cartea verde provizorie de la FIFA", a spus Adrian Porumboiu.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite