Sânmărtean şi-a adus soţia la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean a făcut o vizită pe la stadion
Lucian Sânmărtean a făcut o vizită pe la stadion

Ultimele scandaluri apărute în presa tabloidă, dar şi jocurile extrem de slabe făcuite în ultimele trei partide l-au determinat pe lucian Sânmărtean să îşi aducă soţia aproape de el pentru a trece mai repede peste momentele dificile cu care se confruntă.

El a făcut şi un RMN ca să fie sigur că nu este accidentat grav, deşi  în partida cu Dinamo a jucat cu ruptură fibrilară.

Evoluţiila sale foarte slabe din ultimele partide l-au determinat pe finanţatorul Adrian Porumboiu să îl ameninţe pe mijlocaş să plece de la Vaslui dacă nu vrea să mai joace fotbal.

Porumboiu, atac la vedete: „Să plece Sânmărtean!“

Lucian a refuzat să comenteze această declaraţie şi a spus că va pleca de la formaţia galben-verde doar atunci când va veni o ofertă avantajoasă atât pentru el, cât şi pentru club.

A ajuns idolul tribunelor

Driblingurile şi pasele sale extraordinare l-au făcut pe Sânmărtean, în scurt timp, un idol al fanilor lui FC Vaslui. Numele său este ovaţionat de fiecare dată când apare ocazia, iar spectatorii de pe Stadionul Municipal îl aplaudă de fiecare dată când este la minge.


Fanii îl susţin şi ei pe Lucian Sânmărtean

La ultimele două meciuri de acasă fanii au afişat un acest baner

Mai mult, pentru a-şi arăta dragostea lor, fanii vasluieni au afişat la ultimele două partide de acasă, cea cu Rapidul din sferturile Cupei României şi cea cu CFR Cluj din campionat, un baner pe care scria: „Luciane, lumea-i rea/Noi îţi susţinem familia".

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informaţiii din ora şi judeţ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite